Storsjöns långfärdsskridskoklubb och Friskis & Svettis bjuder på skridskoteknik-tips och något varmt att dricka tisdag morgon, 22 januari, kl 07:30, på Ovalen vid Campusområdet i Östersund.
Vi håller på i ca 45 minuter. Skridskoåkaren Christina Ravald ger tipsen. :-)
Om du är intresserad, skicka ett mail till skridskoklubben@gmail.com, senast fredag 18 januari. Skriv "Kommer till ovalen" i ämnesfältet.
Det är ingen bindande anmälan men om vi inte ser något intresse ställer vi in.
 

Visa hela nyheten »

- under kontrollerade förhållanden.

Förra vintern ordnade skridskoklubben en plurrningsövning med en inledande kort iskunskapskurs. Vi höll till i Badhusparken. Väldigt nyttigt att testa att plurra under kontrollerade förhållanden tyckte vi som testade! 
Dock var det inte så många medlemmar som passade på att utnyttja denna möjlighet. 

Därför undrar vi i styrelsen nu om det finns intresse för en liknande övning i år igen?
Eller om vi ska vänta till nästa år för att kanske få upp intresset något?
Om vi ska ordna en liknande övning i år blir det sannolikt någon gång under andra halvan av februari. 
Är du/ni intresserade av att vara med på en sådan övning? Hör i så fall av er med via e-post till skridskoklubben@gmail.com och skriv namnet på vilka som i så fall är intresserade samt om ni har några andra kommentarer eller önskemål kring detta.
Observera att det bara är en intresseanmälan och ingen bindande anmälan. Svara senast söndag 20 januari i så fall.

Visa hela nyheten »

På tisdag, 8 januari, kl 18.30 är det möte för klubbens styrelse och ledare.
Plats meddelas senare här samt per e-post.
Vi ses!

Visa hela nyheten »

Arkiv

De som vill ta en liten skridskotur i fullmånens sken samlas ikväll, torsdag 22 nov, kl 19.00 på parkeringen vid Badhusparken, ungefär vid Marité. Därifrån samåker vi till närbelägen sjö. Förutom den vanliga utrustningen kan både pannlampa och något varmt i termosen vara bra att ha med.
Vi ses!

Länkar

Visa hela nyheten »

Söndagsutflykten den 26 november 2017 gick till Sundsjön som ligger efter väg E14 strax norr om Gällö. Utflykten var dessutom den praktiska delen av iskunskapskursen.
Jan Molde, Annica Westerlund och Lars Brolén ledde oss sakkunnigt till flera farliga och mycket pedagogiska ställen. Dessutom övade vi med såväl pikar som dubbar och inte minst kastlinor. Själva skridskoåkandet blev begränsat då endast den sydligaste delen av sjön var isbelagd och snön började falla på eftermiddagen.

loading...
Visa hela nyheten »